Services

Drukwerk

De mogelijkheden zijn in één woord ‘eindeloos. als u uw bedrijf wil onderscheiden van uw branchegenoten. Dit kan bijvoorbeeld middels complete huisstijlen, brochures, leaflets, periodieken, magazines en verpakkingen. Kortom alles om uw bedrijf c.q. produkten positief onder de aandacht te brengen kunnen wij voor u realiseren. Al deze eyecatchers kunnen wij daarnaast in huis produceren op allerlei formaten, kleuren en dikten op verschillende materialen.

Full Color Signs

Om deze service te kunnen bieden dien je als bedrijf te beschikken over zeer geavvenceerde apparatuur. Binnen Max Designs wordt onderandere gebruik gemaakt van apparatuur waarmee termisch geprint wordt, afbeeldingen en teksten volvlaksgewijs of Full Color 600 dpi in vinyls gebrandt. Hierdoor is de kleurvastheid jarenlang gewaarborgd in tegenstelling tot zo’n 80% van onze branchegenoten. De kleuren zijn véél ‘dieper’ waardoor uw design meer aanspreekt en beter tot zijn recht zal komen. Gevel- en voertuigreclame, stickers en magneetplaten vervaardigen wij met dit procedé.

Multi-Media

Een website in- of exclusief webshop, app, webmailings, (video) presentaties, social media markteing, radio- en tv-commercials met een scala aan opties ligt ook binnen de mogelijkheden. Uiteraard kunt u uw realties een kopie sturen of u kunt het in uw showroom afspelen. Reclamevormen die uw firma extra elan geven. Uiteraard zijn al onze designs geschikt voor elk scherm van smartphone tot smart tv.

Xtra Large

Het woord zegt het al ‘Xtra Large’, je kan er niet omheen, de indrukwekkende breedte van 104” kan worden bereikt en de lengte reiken tot een half voetbalveld. Met deze machine kunnen wij vlaggen van verschillende materialen, banierdoeken (PVC) en andere vormen van aandachtstrekkers maken. Kwalitatief is dit momenteel het neusje van de zalm in z’n categorie. Met een resolutie van 720×720 dpi, kunnen wij met dit fenomenale stuk gereedschap Full Colors afleveren uit maarliefst 6 kleuren. De ‘draaiende’ reclameborden die wij leveren, voorzien wij op deze manier van gigantische Full Color advertenties.

Windowfilms

Of u meer privacy wilt genereren, warmte of UV-straling wilt weren, uw bedrijfsramen wil decoreren of eventuele inbrekers moedeloos wilt maken, mogelijkheden genoeg met ons assortiment windowfilms. Alvorens deze worden aangebracht, zullen uw ramen professioneel gereinigd worden m.b.v. de juiste gereedschappen en liquids. Tevens is het mogelijk om de ruiten van uw bedrijfswagens te blinderen in allerlei gradaties, kleuren en zelfs verlopen.

Promotions

om écht voor de dag te komen, mag bedrijfskleding niet ontbreken, hetzij met een borduring, MAX-FLEX metriaal of badges. Onze kleding en applicaties zijn geschikt voor veelvuldig gebruik. Voor promotionele textiel bieden wij u zeefdruk aan. Voor o.a. sportverenigingen zijn wij tevens van toegevoegde waarde, daar wij officieel dealer van Lotto casual- en sportkleding zijn. Voor relatiegeschenken kunt u ook bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit zo’n 10.000 items die kunnen worden v.z.v. een gravure of bedrukking in de vorm van uw logo.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • - selecteer een produkt -
  • Drukwerk
  • Multi-Media
  • Windowfilms
  • Full Color Signs
  • Xtra Large
  • Promotions
Upload uw (voorbeeld) bestanden
X